Incihaku

RETINOYL TETRAPEPTIDE-43 AMIDE

ihoa hoitava aine

Retinoyl Tetrapeptide-43 Amide is the product obtained by the reaction of Retinoic Acid and Tetrapeptide-43 in which the C-terminus of the peptide is an amide..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016