Incihaku

OLIVE OIL/POMEGRANATE FRUIT FERMENT FILTRATE

antimikrobinen aine, antioksidantti, rasvoittumista estävä aine

Olive Oil/Pomegranate Fruit Ferment Filtrate is a filtrate of the product obtained by the spontaneous fermentation of Olea Europaea (Olive) Fruit Oil and pomegranate fruit..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016