Incihaku

METHOXY PEG-3 DEHYDROCHOLESTERYL SUCCINATE

hiuksia hoitava aine, antioksidantti, auringonsuoja-aine (uv-suodatin)

Methoxy PEG-3 Dehydrocholesteryl Succinate is produced by the reaction of 7-Dehydrocholesterol the succinic anhydride and subsequent reaction with methoxy PEG-3..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016