Incihaku

ACETIC/LINOLEIC/PALMITIC TRIGLYCERIDE

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine, humektantti

9,12-Octadecadienoic acid (9Z,12Z)-, 1-[(acetyloxy)methyl]-2-[(1-oxohexadecyl)oxy]ethyl ester.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016