Incihaku

WRIGHTIA TINCTORIA LEAF OIL

hiuksia hoitava aine, hilsettä vähentävä aine, antimikrobinen aine

Wrightia Tinctoria Leaf Oil is the volatile oil obtained from the leaves of Wrightia tinctoria..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016