Incihaku

RAPHANUS SATIVUS (RADISH) SEED OIL

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

Raphanus Sativus (Radish) Seed Oil is the oil expressed from the seeds of Raphanus sativus, Brassicaceae. .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016