Incihaku

OLIVE OIL ETHYLHEXYL ESTERS

Olive Oil Ethylhexyl Esters the product obtained by the transesterification of Olea Europaea (Olive) Oil and 2-ethylhexyl alcohol.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016