Incihaku

KLUYVEROMYCES/LACTOBACILLUS/SAPINDUS MUKUROSSI FRUIT OIL FERMENT FILTRATE

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine, antimikrobinen aine, antioksidantti, valkaiseva aine

Kluyveromyces/Lactobacillus/Sapindus Mukurossi Fruit Oil Ferment Filtrate is a filtrate of the product obtained by the fermentation of the oil derived from the fruit of Sapindus mukurossi by the microorganisms, Kluveromyces and Lactobacillus..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016