Incihaku

KLUYVEROMYCES/LACTOBACILLUS/PANAX GINSENG SEED OIL FERMENT FILTRATE

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, hiuksia hoitava aine, antioksidantti

Kluyveromyces/Lactobacillus/Panax Ginseng Seed Oil Ferment Filtrate is a filtrate of the product obtained by the fermentation of the oil expressed from the seeds of Panax ginseng by the microorganisms, Kluveromyces and Lactobacillus.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016