Incihaku

FRAGARIA ANANASSA CALYX EXTRACT

Fragaria Ananassa Calyx Extract is the extract of the calyxes of Fragaria ananassa, Rosaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016