Incihaku

AMPELOPSIS JAPONICA ROOT POWDER

ihoa suojaava aine, hajua tai makua peittävä aine, hankaava aine

Ampelopsis Japonica Root Powder is the powder obtained from the dried, ground roots of Ampelopsis japonica, Vitaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016