Incihaku

ACRYLATES/STEARETH-30 METHACRYLATE COPOLYMER

viskositeetinsäätäjä

2-Propenoic acid, 2-methyl-, polymer with ethyl 2-propenoate and .alpha.-(2-methyl-1-oxo-2-propen-1-yl)-.omega.-(octadecyloxy)poly(oxy-1,2-ethanediyl).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016