Incihaku

ZYMOMONAS FERMENT EXTRACT

ihoa hoitava aine, humektantti

Zymomonas Ferment Extract is an extract of the product obtained by the fermentation of Zymomonas Mobilis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016