Incihaku

ZINGIBER CASSUMUNAR ROOT OIL

ihoa hoitava aine

Zingiber Cassumunar Root Oil is the volatile oil obtained from the roots of Zingiber cassumunar, Zingiberaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016