Incihaku

ZINC PHENOLSULFONATE

antimikrobinen aine, supistava aine, deodoroiva aine

Zinc bis(4-hydroxybenzenesulphonate).

Sinkkifenolisulfonaatti. Sinkkibis(4-hydroksibentseenisulfonaatti).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/25.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Antimikrobinen aine. Saattaa ärsyttää ihoa. -Paula Begoun 2009

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016