Incihaku

ZINC OXIDE

ihoa suojaava aine, ominaistiheyttä säätelevä aine, uv-säteilyä absorboiva aine

Zinc oxide (CI 77947).

Sinkkioksidi. Zinci oxidum. Sinkkioksidi. CI 77947.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex IV/144.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016