Incihaku

ZINC LINOLENATE HYDROXIDE

ihoa suojaava aine, hiuksia hoitava aine, pelkistävä aine, uv-säteilyä absorboiva aine

Zinc Linolenate Hydroxide is the product obtained by the reaction of Linolenic Acid and zinc chloride, neutralized with sodium hydroxide.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016