Incihaku

ZINC EICOSAPENTAENOATE HYDROXIDE

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, hiuksia hoitava aine, viskositeetinsäätäjä

Zinc Eicosapentaenoate Hydroxide is the product otained by the reaction of Eicospentaenoic Acid and zinc chloride neutralized with sodium hydroxide.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016