Incihaku

ZINC ASCORBATE HYDROXIDE

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, hiuksia hoitava aine, uv-säteilyä absorboiva aine

Zinc Ascorbate Hydroxide is the product obtained by the reaction of Ascorbic Acid and zinc chloride neutralized with sodium hydroxide.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/24.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016