Incihaku

ZEA MAYS STARCH

ihoa suojaava aine, hankaava aine, absorboiva aine, paakkuuntumisenestoaine , viskositeetinsäätäjä

Zea Mays Starch is a high-polymeric carbohydrate material usually derived from the peeled seeds of the Corn, Zea mays L., Gramineae.

Tärkkelys. Maydis amylum. Zea Mays Starch on yleensä maissin, Zea mays, Gramineae, kuorituista siemenistä saatava hyvin polymeeripitoinen hiilihydraattiaines.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016