Incihaku

ZEA MAYS OIL

ihoa hoitava aine, hajuste, hajua tai makua peittävä aine, hiuksia hoitava aine, emulgaattori

Zea Mays Oil is the refined fixed oil obtained from wet milling of the Corn, Zea mays L., Gramineae. It consists primarily of the glycerides of the fatty acids linoleic, oleic, palmitic and stearic.

Zea Mays Oil on maissista, Zea mays, Gramineae, märkäjauhatuksella saatava jalostettu rasvaöljy, joka koostuu pääasiassa linoli-, öljy-, palmitiini- ja steariinihappojen glyserideistä.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016