Incihaku

ZANTHOXYLUM ACANTHOPODIUM FRUIT OIL

hajua tai makua peittävä aine

Zanthoxylum Acanthopodium Fruit Oil is the volatile oil obtained from the steam distillation of the fruit of Zanthoxylum acanthopodium, Rutaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016