Incihaku

XYLOSE

ihoa hoitava aine, hajua tai makua peittävä aine, humektantti

D-Xylose.

D-ksyloosi.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Eräs sokeri. Samankaltaisia ominaisuuksia kuin sokereilla yleensä. Kosteutta sitova ainesosa. -Paula Begoun 2009

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016