Incihaku

XIMENIA AMERICANA SEED OIL

hajua tai makua peittävä aine, pehmentävä aine

Ximenia Americana Oil is the refined, fixed oil obtained from the seeds of the American Ximenia, Ximenia americana L., Olacaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016