Incihaku

XANTHORRHOEA PREISSII LEAF OIL

hajua tai makua peittävä aine

Xanthorrhoea Preissii Leaf Oil is the volatile oil distilled from the leaves of Xanthorrhoea preissii, Liliaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016