Incihaku

VINYL ACETATE

kalvonmuodostaja

Vinyl acetate.

Vinyyliasetaatti.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex CMR 2 (carc.2) Reg (EU) No 944/2013- banned since 1st Jan 2015.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016