Incihaku

VERBASCOSIDE

ihoa suojaava aine, antioksidantti, valkaiseva aine, kelatoiva aine

Glucopyranoside, 2-(3,4-dihydroxyphenyl)ethyl 3-O-(6-deoxy-α-L- mannopyranosyl)-, 4-(3-(3,4-dihydroxyphenyl)-2-propenoate), (E)-β- D- .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016