Incihaku

VA/BUTYL MALEATE/ISOBORNYL ACRYLATE COPOLYMER

kalvonmuodostaja

2-Butenedioic acid (2Z)-, dibutyl ester, polymer with ethenyl acetate and rel-(1R,2R,4R)-1,7,7-trimethylbicyclo[2.2.1]hept-2-yl 2-propenoate.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016