Incihaku

UNDECYLENIC ACID

puhdistava aine, emulgaattori, säilöntäaine, pinta-aktiivinen aine

Undec-10-enoic acid; 10-Undecenoic acid.

Undekyleenihappo. Acidum undecylenicum. Undek-10-eenihappo.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex V/18.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016