Incihaku

THYMUS VULGARIS OIL

hajuste, hajua tai makua peittävä aine

Thymus Vulgaris Oil is the volatile oil obtained from the whole plant of the Thyme, Thymus vulgaris L., Lamiaceae.

Thymus Vulgaris Oil on timjamin, Thymus vulgaris, Labiatae, kukista ja lehdistä saatava haihtuva öljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016