Incihaku

TARTARIC ACID

hajua tai makua peittävä aine, puskuroiva aine

2,3-Dihydroxybutanedioic acid.

Viinihappo. 2,3-dihydroksibutaanidihappo.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Melko tehokas ns. AHA-happo. Ei yhtä ihoystävällinen kuin Glycolic Acid tai Lactic Acid. -Paula Begoun 2009

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016