Incihaku

TARAKTOGENOS KURZII SEED OIL

ihoa hoitava aine

Taraktogenos Kurzii Oil is a fixed oil expressed from the seeds of Taraktogenos kurzii, Flacourtiaceae. It consists primarily of the glycerides of the fatty acids.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016