Incihaku

TANNIC ACID

hajua tai makua peittävä aine, supistava aine

Tannins. Gallic acid derivatives found in nutgalls, bark and other plant parts, especially oak bark.

Parkkihappo. Tanniinit; gallushapon johdannaiset, joita esiintyy väriomenoissa, kuoressa ja muissa kasvinosissa, erityisesti tammen kuoressa.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Tehokas antioksidantti, jolla voi olla joitain antikarsinogeenisia ominaisuuksia. -Paula Begoun 2009

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016