Incihaku

TAMARINDUS INDICA FRUIT EXTRACT

ihoa hoitava aine

Tamarindus Indica Fruit Extract is an extract of the fruit of the Tamarind, Tamarindus indica L., Fabaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016