Incihaku

TAMARINDUS INDICA EXTRACT

keratolyyttinen aine, silottava aine

Tamarindus Indica Extract is an extract of the pulp of the Tamarind, Tamarindus indica L., Leguminosae.

Tamarindus Indica Extract on tamarindin, Tamarindus indica, Leguminosae, hedelmälihasta saatava uute.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016