Incihaku

TALLOL

pehmentävä aine, liuotin

Tall oil. A complex combination of tall oil rosin and fatty acids derived from acidulation of crude tall oil soap and including that which is further refined. Contains at least 10% rosin.

Mäntyöljy; mäntyöljykolofonin ja rasvahappojen monimutkainen yhdistelmä, jota saadaan raakaa mäntyöljysaippuaa hapottamalla, sisältää myös edelleen jalostetun osan; sisältää vähintään 10 % kolofonia.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Mäntyöljy, rasvahapot, eng. Tall Oil

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016