Incihaku

STEREOSPERMUM SUAVEOLENS ROOT POWDER

ihoa hoitava aine

Stereospermum Suaveolens Root Powder is the powder obtained from the dried, ground roots of the Stereospermum suaveolens, Bignoniaceae .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016