Incihaku

SALMO OIL

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

Salmo Oil is the oil expressed from the fish, of the genus Oncorhynchus.

Salmo Oil on lohesta (Salmo, Salmonidae) puristettava rasvaöljy, joka koostuu pääasiassa C14-C18 ja C16-C22 tyydyttymättömien rasvahappojen glyserideistä.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lohiöljy, eng. Salmon Oil

Eläinperäinen ainesosa. Ei sovi vegaaneille.

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016