Incihaku

SACCHAROMYCES/ZINC FERMENT

ihoa hoitava aine

Saccharomyces/Zinc Ferment is the product obtained by the fermentation product of Saccharomyces in the presence of zinc ions.

Saccharomyces/Zinc Ferment on tuote, joka saadaan saccharomyces-hiivan fermentaatiosta sinkki-ionien läsnäollessa.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/24.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Hiivauute, joka on fermentoitu sinkki-ionien läsnäollessa. Ei tunnettua hyötyä iholle, saattaa olla antioksidanttinen. -Paula Begoun 2009

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016