Incihaku

SACCHAROMYCES/RICE FERMENT FILTRATE EXTRACT

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, antioksidantti

Saccharomyces/Rice Ferment Filtrate Extract is the extract of a filtrate of the product obtained by the fermentation of Oryza Sativa (Rice) by the microorganism, Saccharomyces.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016