Incihaku

SACCHAROMYCES/MANGANESE FERMENT

ihoa hoitava aine

Saccharomyces/Manganese Ferment is the product obtained by the fermentation of Saccharomyces in the presence of manganese ions.

Saccharomyces/Manganese Ferment on tuote, joka saadaan Saccharomyces-hiivan fermentaatiosta mangaani-ionien läsnäollessa.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Hiivauute, joka on fermentoitu mangaani-ionien läsnäollessa. Ei tunnettua hyötyä iholle, saattaa olla antioksidanttinen. -Paula Begoun 2009

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016