Incihaku

SACCHAROMYCES/MAGNESIUM FERMENT

ei ilmoitettu

Saccharomyces/Magnesium Ferment is the product obtained by the fermentation of Saccharomyces in the presence of magnesium ions.

Saccharomyces/Magnesium Ferment on tuote, joka saadaan Saccharomyces-hiivan fermentaatiosta magnesiumionien läsnäollessa.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Hiivauute, joka on fermentoitu magnesiumionien läsnäollessa. Ei tunnettua hyötyä iholle, saattaa olla antioksidanttinen. -Paula Begoun 2009

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016