Incihaku

SACCHAROMYCES/BARLEY SEED FERMENT EXTRACT

ihoa hoitava aine

Saccharomyces/Barley Seed Ferment Extract is the extract of the product obtained by the fermentation of the seeds of Hordeum distichon by the microorganism, Saccharomyces.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016