Incihaku

RAVENSARA AROMATICA TWIG OIL

hajuste

Ravensara Aromatica Twig Oil is an essential oil obtained from the twigs fruit of the plant, Ravensara aromatica, Lauraceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016