Incihaku

RANUNCULUS FICARIA EXTRACT

ihoa hoitava aine

Ranunculus Ficaria Extract is an extract of the Figwort, Ranunculus ficaria L., Ranunculaceae.

Ranunculus Ficaria Extract on mukulaleinikin, Ranunculus ficaria, Ranunculaceae, yrtistä ja juurista saatava uute.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Uute, jolla voi olla antibakteerisia ja antifungaalisia ominaisuuksia. Käytetään peräpukamien hoitoon (hemorrhoids). -Paula Begoun 2009

Iholle käytettynä voi aiheuttaa ärsytystä ja valoihottumaa. -Paula Begoun 2009

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016