Incihaku

PRUNUS PERSICA SEED POWDER

hankaava aine, ominaistiheyttä säätelevä aine

Prunus Persica Seed Powder is a powder obtained from the dried, ground pits of the Peach, Prunus persica, Rosaceae.

Prunus Persica Seed Powder on persikan, Prunus persica, Rosaceae, jauhetuista siemenistä saatava jauhe.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016