Incihaku

AFRAMOMUM ANGUSTIFOLIUM LEAF OIL

hajuste, hajua tai makua peittävä aine, antimikrobinen aine, antioksidantti, makuaine

Aframomum Angustifolium Leaf Oil is the volatile oil obtained from the leaves of Aframomum angustifolium, Zingiberaceae .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016