Incihaku

ACRYLATES/C5-8 ALKYL ACRYLATE COPOLYMER

kalvonmuodostaja, emulsiota stabiloiva aine, viskositeetinsäätäjä

Acrylates/C5-8 Alkyl Acrylate Copolymer is the copolymer of C5-8 alkyl acrylate and one or more monomers of acrylic acid, methacrylic acid, or one of their simple esters.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016