Incihaku

PEG-7 OLEAMIDE

emulgaattori

Poly(oxy-1,2-ethanediyl), .alpha.-[2-[(1-oxo-9-octadecenyl)amino]ethyl]-.omega.-hydroxy- (7 mol EO average molar ratio).

Poly(oksi-1,2-etaanidiyyli), α-[2-[(1-okso-9-oktadekenyyli)amino]etyyli]-ω-hydroksi-.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016