Incihaku

PEG-5 HYDROGENATED CASTOR OIL ISOSTEARATE

emulgaattori, viskositeetinsäätäjä

Castor oil (Ricinus communis), hydrogenated, ethoxylated, monoisooctadecanoate (5 mol EO average molar ratio).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016